Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Posti ★ Posta

Postilaatikko

Jätähän vieraskirjaamme asiallisia viestejä. Mainostus, sekä piilomainostus kieletty, kisa- ja valmennuskutsut ovat ainakin toistaiseksi sallittuja. Vieraskirjaan ei vastailla kovin aktiivisesti, joten lähetäthän tärkeämmät asiat sähköpostiin teamdiverso@gmail.com

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Juulia VRL-12454
Kotisivut: http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/

29.01.2016 14:10
Uusi vuosi, uudet kujeet - Tammikuun yhteistyökirje

Uusi vuosi, uudet kujeet ja uusi nimimerkki… Vähän hämmästyin itsekin että kuinkas tässä näin pääsi käymään, mutta nykyisin pyörin virtuaalipiireissä omalla nimelläni.
Uusi vuosi näkyy myös Defectiven hevoskannassa. Vanhat palkitut hevoset alkavat pikkuhiljaa lähestyä elämänkaarensa loppua ja uusia hevosia tulvii ovista ja ikkunoista kisalistojen täytteeksi. Nyt on viimeinen mahdollisuus saada näistä palkituista hevosista varsaa ;) Myynnissä on vielä pari ystävänpäiväteemaista fwb’tä (http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Kasvatus/Kasvattimyynti). Rakas tammani Sunny nappasi kaikkien suureksi yllätykseksi ERJ-laatiksesta ykköspalkinnon, tasan sadalla pisteellä. Nyt toivotaan että ehdin valmistella seuraavat hevoset vielä helmikuun laatiksiin.

IRL-elämässä elämä rullaa samaan tahtiin kuin ennenkin. Tosin nyt elämää sekoittaa vähän kevään yhteishaut, apua pitäisikö mun tosiaan jo päättää mihin haluan jatkaa opiskelemaan peruskoulun päättyessä? Tällä hetkellä lukio kuulostaa parhaalta vaihtoehdolta, saanpahan ainakin pari vuotta lisäaikaa miettiä mitä haluan tehdä “isona” :D
Vuokrahevoseni kanssa yhteistyö on alkanut sujumaan entistä paremmin, enää ei kaahoteta koko ajan kuin päätön kana pitkin seiniä vaan osataan olla nätisti myös hitaammassa vauhdissa :D. Nuorten hevosten kanssa touhuaminen on kyllä todella antoisaa ja opettavaista.

Mutta mitäs tänne kuuluu? Ihanaa lopputalvea ja ystävänpäivää toivottaa
Juulia

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/

22.12.2015 14:38
Iloinen joulutervehdys sinulle, rakas yhteistyökumppani!

Vuoden aikana Defessä on tapahtunut vaikka ja mitä. Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen (arvatkaa tekisikö jo mieli siirtää Defective pois suntuubista.... ehkä maltan mieleni :D). Tänä vuonna on syntynyt huima määrä kasvatteja, lähes kolmekymmentä varsaa, joka on moninkertainen määrä vuoden 2014 kuuteen varsaan verrattuna! Varsoista puheenollen, vielä kaksi ihanaa jouluvarsaa etsii itselleen kotia (http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Kasvatus/Kasvattimyynti), joten kipin kapin ostamaan oma defeläinen vielä tämän vuoden puolella ;)!
Olen alkanut innostua valjakko- ja kenttäpuoliverisistäkin. Paha sanoa, onko se hyvä vai huono juttu, mutta ainakin olen onnistunut taas kasvattamaan Defen hevosmäärää puolivahingossa. Kirjavat tai muuten vaan erikoisen väriset puoliveriset ovat myös alkaneet kiehtoa minua entistä enemmän. En malta odottaa ensimmäisiä kirjavia kasvattejani :D
Joululomalla yritän vähän panostaa hevosten teksteihin, jos vaikka saisin heti alkuvuodesta nakattua laatuarvosteluihin. Tai sitten voisin ahertaa virtuaalipossulani parissa. Kyllä, luit oikein, virtuaalipossula! Tuntuu etteivät hevoset enää riitä mihinkään, joten päätin hetken mielijohteessa pistää pystyyn virtuaalipossulan. Saanko esitellä, Team Vauhtipossut (http://poukaman.net/ciara/possula/)! Seuraavat possulapsoset syntyvätkin heti alkuvuodesta, joten kannattaa olla valppaana mikäli mielii itselleen vauhtipossun saada. Ensimmäisen pahnueen possut myytiin nimittäin viidessätoista minuutissa… :D

Ihanaa joulunaikaa! Rakkaudella Ciara

Nimi: Stella
Kotisivut: http://www.peltolantila.suntuubi.com/

19.12.2015 20:09
Hei!, miten olisi linkinvaihto? voitko vastata meidän viekkuun niin huomaan varmemmin! :3

Nimi: Sanni
Kotisivut: http://posliinihevonen.suntuubi.com/

12.12.2015 09:47
Kevätkauden avauskilpailut 01.01.2016!
Luokkia kilpailussa on tällä kertaa vain esteille, mutta monella eri korkeudella.
Tervetuloa osallistumaan ja tsemppiä kaikille!

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/

10.09.2015 15:14
Heippa kaikki Defectiven yhteistyöläiset ja linkinvaihtajat sekä te muut, jotka tämän viestin saatte :)! Defective on heinäkuusta saakka näyttänyt ulospäin erittäin epäaktiiviselta, mutta todellisuudessa kulissien tapana on tapahtunut paljon. Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen (http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/) ja tästä päivästä alkaen kaikki hevoset löytää sieltä. Mikäli minulla on omistuksessani sinun kasvattejasi, entisiä hevosiasi tai sinulla on meiltä kasvatti, toivoisin että päivität linkkisi. Olen itse niin laiska etten jaksa alkaa jokaiselle erikseen linkkejä laittamaan (:D), mutta jokaisen hevosen sivulla on linkki sen uusille sivuille.

Ystävällisin terveisin, Ciara

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://norjantahti.suntuubi.com

02.09.2015 15:27
Syyskuun y-työkirje l Norjantähti

URL
Huh, saatiin kisat pidettyä, vaikka tulokset tulivatkin myöhässä. :D Tallille sain lisättyä uuden hevosen, vuonistamma Watermelonin, tuttavallisemmin Water. Tällä hetkellä Water on kantavana Liquore Boylle ja varsa syntyy 9.9, eli noin viikon kuluttua. :) Innolla odottaen. ;) Myyntitalleja olen paljon selaillut, ihan vain jos löytäisin herttaisia vuoniksia, mutta mitään ei oikein löydy..
Kohta yritän varmaan saada kasvattajanimeä VRL:ltä ja rekisteröityä myös hepat sinne.

IRL
Siskoni kanssa olemme taas jatkaneet ainaista riitelyä.. No mikäpä tuossa kun aina syytetään siskoa, eikä minua. ;) Joo tiedän, kukaan ei haluais olla mun pikkusiskona. >:DDD Annin kanssa ollaan edetty paljon <3 Tamma jopa hörähtää, kuullessaan ääneni. :3 Läppäri oli siis justiin ollu rikki, joten elokuulta ei sitten y-työkirjettä tullutkaan. :P Joo tabletilla ois voinu kirjottaa, mutta on siinäkin omat vaikeutensa.. Kouluni on alkanut erittäin hyvin, uusia kavereita olen saanut yms. :) Toivottavasti teilläkin alkoi koulu hyvin!
Hyvää syyskuuta!
-Olivia

Nimi: Jenny
Kotisivut: http://kiitolantalli.suntuubi.com/

24.07.2015 09:24

Tervetuloa Kiitolan syyskilpaan!
Kilpailuissa on aika vähän tilaa, mutta yritän saada luokat täyteen! Tulettehan osallistumaan?

Nimi: Lumo
Kotisivut: http://lumenhohde.suntuubi.com/

27.06.2015 22:04
Lumen hohteessa järjestetään 26.7. kenttäratsastuskilpailut. Luokkia löytyy monia, joten jokaiselle löytyneen omansa.
Tervetuloa osallistumaan! :)

Nimi: Miimu
Kotisivut: http://springhill.besaba.com/toiminta/estekilpailut-13-06-2015/

07.06.2015 09:53
Tervetuloa kisaamaan esteille Spring Hilliin 13. kesäkuuta!

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

22.05.2015 14:38
Toukokuun yhteistyökirje ✿ from Defective ✿ to Diverso Team

Koko kevät on tuntunut menevän todella nopeasti. Yhteistyökirjeitä ei ole meiltäpäin lähetetty moneen kuukauteen, mutta nyt asiaan on tultava muutos! Ei mulla ole mitään kiireitä ollut, jonka takia en olisi voinut kirjettä väsätä. Mä oon vaan liian laiska avaamaan Wordia ja kirjoittamaan kirjettä.

Kevät Defectivessä on sujunut oikein hyvin. Hevoset ovat kilpailleet paljon, ja vihdoin muutama yksilö on päiväkirjamerkintöjä vaille valmis laatiksiin! Pitäis vaan alkaa kirjoitella niitä päiväkirjamerkintöjä vähän ahkerammin. Kasvatus on lähtenyt hyvin käyntiin, ja vaikka alkuvuona ei syntynytkään varsoja, on Defectivessä jo vuodelta 2015 kasvatteja kuin koko viime vuonna.

Koulu on vienyt viimeisillä viikoilla paljon aikaa, mutta huh viimein meillä oli tänään vuoden viimeinen koe! Tuntuu, että olisin jo puoliksi kesälomalla kun viimeisestä kouluviikosta on tulossa niin rento. Ehdinpähän ainakin IRL heppailemaan useammin :).

Tämän viikon aikana olen myös tutkinut tietokoneen ja muistitikun kätköistä löytyviä kuvia. Yllätyin positiivisesti kuvien laadusta, ja päätinkin muokata kuvia ihan urakalla. Loppujen lopuksi huomasin luoneeni Flickr’iin vapaasti kopioitavien kuvien kansion, käykäähän kurkkimassa mitä sieltä löytyy :-)!! https://www.flickr.com/photos/130176711@N02/sets/72157650773387864.
Mitäs teille kuuluu? Olisi todella mukavaa saada vastausta ihan yhteistyökirjeen merkeissä, kun niitä ei olekaan viime aikoina Defectiven postilaatikkoon paljon tipahdellut.

Hauskaa ja aurinkoista loppukevättä ja kesälomaa kaikille ♥

Ciara

Vastaus:

Vastailempi pian teille päin. :)

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

17.05.2015 10:07
Defectivessä järjestetään ERJ:n alaiset kilpailut 05-07.06.2015, tervetuloa osallistumaan :)
http://millcreek.suntuubi.com/fi/kisakutsut/ERJ05/

Vastaus:

Kiitos kutsusta! :)

- allu

Nimi: Elsi
Kotisivut: http://pihkaniemen.suntuubi.com/?cat=52

12.05.2015 18:04
Hei! Estevalmennuksen kommentit sinulle ja Princetonille on nyt kirjoitettu! Pahoittelen myöhästymistä, mulla on ollut pitkiä päiviä töissä, enkä ole ehtinyt paljon koneella heilua. Nyt ne on kuitenkin sivuille kirjoitettu ja tervetuloa uudelleenkin. :-)

T. Elsi

Vastaus:

-->

- allu

Nimi: Elisa
Kotisivut: http://www.vrfulmar.suntuubi.com/

11.05.2015 16:29
Olet lämpimästi tervetullut Oriasema Fulmarin avajaiskisoihin 23.5.2015! Esteillä mennään ja luvassa on palkintoja. Viimeinen osallistumispäivä on 22.5.2015. Tervetuloa mukaan!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

05.05.2015 13:48
http://defective.suntuubi.com/fi/Orit/DT%20Darkind/

Tuossa ylhäällä näkyypi sen trakehnerin sivut, nimekseen musta orii sai DT Darkind :)

Vastaus:

-->

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

04.05.2015 19:16
Heijsan!

Saan sen tilarin sivut huomenna valmiiksi, jeij! Tulin sitä vaan ilmoittamaan, että Wayn suvusta löytyy muutama laatuarvostelupalkittu, jos haluat merkitä sen sivuille! Mister Fantasylle ERJ-I ja Abudant Surpriselle ERJ-I ja YLA2


Vastaus:

Merkkailen.

- allu

Nimi: Emilie
Kotisivut: http://www.fleurdepavot.suntuubi.com/?cat=16/

01.05.2015 17:38
22.5 järjestetään Fleur De Pavotissa Showjump Madness -kilpailu, jossa kisataan siis esteillä. Luokkia on 4 kappaletta, ja minkä rotuinen hevonen tai poni tahansa voi osallistua kilpaan. Viimeinen osallistumispäivä on 20.5, joten osallistuthan nopeasti! Kaikki reippaasti vain mukaan (:

- Emilie

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

01.05.2015 11:05
Heippa!
Wayn sivut on ok, voit rekisteröidä sen :) Ihanat kuvat olit löytänyt kaverille ♥
Sitten aiheesta kukkaruukkuun, ton tilausvarsan sivut ei oikeen edisty kun en keksi sille mitään hyvää nimee :/ Ku puhuttiin niistä nimijutuista mutten silti keksi mitään järkevää. Olisko sulla jotain ehdotuksia?

Vastaus:

Ok :) ->

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

21.04.2015 14:17
Moi!
Siis yhdistelmästä Promised Day x Princeton lähtee tilausvarsa meillepäin? Onko jotain nimiteemaa tms jonka mukaan nimeäisin varsulin?

Vastaus:

Jeps ->

- allu

Nimi: Virkku
Kotisivut: http://virkun.suntuubi.com/?cat=5&aid=3&fid=15&mid=15&c=15

16.04.2015 10:18
Osallistu oheisen linkin kautta työajokilpailuun, osallistumiset ko. kilpailun sivun alareunan vastaa tähän-painikkeen kautta!

Vastaus:

Kiitos kutsusta! :)

- allu

Nimi: Miimu
Kotisivut: http://springhill.besaba.com/toiminta/5x-dressage-2/

11.04.2015 16:01
Tervetuloa kisaamaan jälleen Spring Hilliin! Huhtikuun lopulla järjestämme viiden kouluratsastuskilpailun ryppään. :)

Vastaus:

Kiitos kutsusta! :)

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

09.04.2015 14:09
Moikka!
Se 2-polvinen FWB kasvatti lähtee mielellään Diversoon, ilmoittele vaan sivuja tässä parin viikon kuluessa niin heppa on sinun :-)!

Vastaus:

Ilmoittelen sivuja, kunhan saan valmiiksi. :)

- allu

Nimi: Elsi
Kotisivut: http://pihkaniemen.suntuubi.com/

05.04.2015 22:36
Hei! 10.4. kouluvalmennuksen palaute on julkaistu sivuille. :-)

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! :)

- allu

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

01.04.2015 15:36
Uu, ompas tuo Toimintasivun uusi ilme paljon siistimpi ja selkeämpi kuin edellinen! Tuo myynnissä oleva Lucinda DT kiinnostaisi kovasti, mutta taitaapi olla väärää rotua Defectiveen :D Kaipa mä tuun tilausvarsaa ruinaamaan jossain vaiheessa jos alkaa trakehnerin kiinnostaa!

Vastaus:

Kiitos paljon :) Sivujen 'uudistus' vielä kesken, saa nähdä mitä kaikkea keksin.. Ja tilausvarsa voisi sopia hyvinkin, sopimuksen mukaan. ;)

- allu

Nimi: Meuritan & Cecilie
Kotisivut: http://merenvaahdonkasvatustalli.webs.com/Kilpailut%2011.4.htm

29.03.2015 22:19
Tervetuloa Kultajouhen villeihin estekilpailuihin 11.4.2014.
Vip on 10.4.2015, joten osallistumisaikaa on vielä reilusti.

Meuritan & Cecilie

Vastaus:

Kiitos kustsusta! :)

- allu

Nimi: Miimu
Kotisivut: http://springhill.besaba.com/kilpailutoiminta/maastoestekilpailut-15-3-2015/

14.03.2015 14:37
Maastoestekilpailuiden 15.3. tulokset ovat tulleet!

Seuraavaksi järjestämme este- ja koulukilpailut 4. huhtikuuta. Pääsiäisen kunniaksi luvassa on myös Easter egg hunt! Tervetuloa!

Vastaus:

-->

- allu

Tämä on virtuaalitalli  This is a virtual stable

Tämä on virtuaalihevonen ☆ this is a virtual horse

©2019 Diverso Team - suntuubi.com